59. natjecanje mladih tehničara u Primoštenu

Posted on Updated on

camera-clipart-camera-clipart-1Naša učenica Renata Miskrić zauzela 6. mjesto na državnoj razini natjecanja 

Učenica 8. razreda Renata Miskrić sudjelovala je u završnici 59. natjecanja mladih tehničara u Primoštenu od 29. do 31. ožujka. 

Renata se natjecala u području fotografije i osvojila 6. mjesto. Što je bio njen zadatak i kako je bilo u Primoštenu, pročitajte u Renatinom kratkom izvješću.

Krenuli smo prema Primoštenu 29. ožujka u 7 sati, a stigli smo oko 16 sati. Svečano otvorenje natjecanja objavljeno je u kongresnoj dvorani Hotela Zora u 17 sati. Sutradan, nakon doručka, započelo je rješavanje testova. Rješavanje je trajalo sat i 30 minuta. Ja i 20 ostalih natjecatelja iz područja fotografije otišli smo u Šibenik. U Šibeniku smo dobili temu Život u gradu. Za fotografiranje smo imali 2 sata. Nakon toga smo se ponovno vratili u Primošten te smo izrađivali plakate s našim izrađenim fotografijama iz Šibenika. Na dar smo dobili majicu s jednom od naših fotografija. Nakon izrađivanja plakata imali smo obranu rada. Morali smo prezentirati i opisati fotografije na plakatu. Sve je to završilo u 20 sati te smo poslije toga bili slobodni. Zadnji dan natjecanja, 31. ožujka, postavljali smo plakate u hotelski hodnik tako da su svi prolaznici mogli vidjeti naše radove. Potom smo išli na izložbu radova na kojoj su bile po jedna fotografija svakog natjecatelja iz područja fotografije. U 12.30 sati objavljeni su rezultati. Ja sam zauzela 6. mjesto. Natjecanje je svečano zatvoreno u 16 sati, a u 16.30 krenuli smo kući iz Primoštena.

Evo što je Renata zabilježila fotoaparatom.

 

 

Jedna misao o “59. natjecanje mladih tehničara u Primoštenu

    Najbolja učenica generacije « Kad zvoni said:
    19 svibnja, 2017 u 11:02 am

    […] Više o natjecanju u Primoštenu pročitajte ovdje. […]

    Sviđa mi se

Komentiraj