Dan škole

Posted on Updated on

kaver

Pjesmom, plesom i glumom proslavili smo Dan škole

Svake godine u svibnju obilježavamo Dan škole. Dana 24. svibnja 2018. ugostili smo načelnicu, predstavnike Policijske postaje Vrpolje, ravnatelje susjednih škola, ravnateljicu Dječjeg vrtića Zvrk, roditelje, bivše učenike, bake, djedove i druge prijatelje škole kako bismo pjesmom i plesom proslavili još jednu školsku godinu.

Program je započeo himnom u izvedbi našeg školskog zbora pod vodstvom učiteljice Helene Degmečić. A nakon velikog zbora predstavio se i Mali zbor iz PŠ Stari Perkovci. Sa svojom učiteljicom Marijom Andrić otpjevali su pjesmu Pobijedit će ljubav

IMG_0244

IMG_0233

Plesna skupina Vesela djeca iz PŠ Čajkovci s učiteljicom Dubravkom Jamaković rasplesala je goste uz popularnu pjesmu Vidi se iz aviona

IMG_0240

O mukama đaka prvaka slušali smo u šaljivom monologu Đakinja prvakinja učenice Mihaele Kvesić koju je uvježbala voditeljica dramske grupe Milica Zetović

img_0246.jpg

Ritmička skupina pod vodstvom učiteljice Božice Šamije plesala je uz pjesmu We will rock you, a plesali su i naši gosti, polaznici Dječjeg vrtića Zvrk i Plesni klub Kick. 

IMG_0231

 

 

Šaljivi igrokaz Školski sat u izvedbi dramske skupine koju vodi učiteljica Jasmina Špoljar nasmijao je sve prisutne. 

IMG_0277

Dan škole prilika je za nagrađivanje onih najuspješnijih na županijskim natjecanjima te za osvojeno 1. do 3. mjesto na razini županije u ekipnim natjecanjima. Nagrađeni su:

Tea Pejić i Luka Čančar (Geografija), Leo Kucjenić (Matematika), Fabijan Sokol (Povijest), Helena Benko, Lorena Čolak, Lea Frajhaut i Tea Šokčević (Vjeronauk), Lana Funarić, Adam Gašpić, Josip Stepić i Nikolina Jurić (Promet), Nikola Birtić, Martin Mižurić, Nikola Privara i Leon Birtić (Tehnička kultura), Matej Jakobović, Ana Pless, Fran Mihelčić, Gabrijel Adrić i Matija Pejić (Matematika, 4. razred).

Za osvojeno 1. do 3. mjesto na županijskom natjecanju, za sudjelovanje na 2 ili više županijska natjecanja i za ekipna natjecanja – sudjelovanje na regionalnom natjecanju ove godine nagrađeni su:

Mateo Bičvić (2. mjesto na Županijskom natjecanju iz Tehničke kulture te za sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz Matematike), Marija Kucjenić (2. mjesto na Županijskom natjecanju iz Tehničke kulture), Moreno Lastrić (3. mjesto na Županijskom natjecanju iz Tehničke kulture), Noa Zmaić (3. mjesto na Županijskom natjecanju iz Tehničke kulture), Petra Gregurić (3. mjesto na Županijskom natjecanju iz Tehničke kulture), Mia Funarić (sudjelovanje na natjecanjima iz Geografije i Tehničke kulture), Lana Šokčević (sudjelovanje na natjecanjima iz Matematike i Tehničke kulture), Katarina Zmaić (sudjelovanje na natjecanjima iz Geografije i Matematike), Manda Matuzović (sudjelovanje na natjecanjima iz Geografije i Matematike). Za sudjelovanje na državnom natjecanju ove godine nagrađen je učenik Stjepan Begić. Nagrade je uručio ravnatelj Miroslav Zmaić.

IMG_0285

img_03301.jpg

Posebne čestitke, priznanja i nagrade zaslužili su osmaši Patrik Sočković i Martina Zmaić koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom. Martina je za svoj rad primila i nagradu “Ivan Meštrović” kao najbolja učenica generacije. Čestitamo!

IMG_0200

IMG_0331

Komentiraj